FAQHvad er en premium user
Premium User altid have adgang til vores tre eksperters tips. Derudover har de adgang til ‘tip of the day’ hvor et tip vil blive lagt ind med analyse af en af vores eksperter hvis det anses som værende sikkert. De kan også joine live sessions med eksperterne hvis der bliver åbnet op for en live chat funktion med ekspertens live tip under en kamp. Dette giver dig bedre vinderchancer som premium user.

Hvordan bliver jeg Premium User
Inde under indstillinger på din profil kan du trykke på ‘Upgrade to premuim’. Her er det muligt at vælge flere premiumløsninger.

Hvad er en ekspert
En ekspert vælges af administrationen når vedkommende har en godkendt succesrate, og andre kriterier er opfyldt. En ekspert bliver lønnet af administrationen ved medfølgende krav, som udgivelse af tips og analyser, Tip of the day og Live sessions.

Kan jeg blive ekspert
Ja! I virkeligheden kan alle over 18 år blive eksperter og modtage ‘løn’ for sit ekspertarbejde. Der er stor konkurrence om at blive ekspert, da der hver måned vil blive vurderet nye eksperter ud fra hvem der har den højeste succesrate og overholder andre specifikationer som skal godkendes og aftales med administrationen.

Jeg havde en høj succesrate sidste måned men er ikke blevet ekspert
Administrationen vil afgøre ud fra de bedste succesrater hvem der egner sig som eksperter. Har admin ikke henvendt sig til dig kan det være grundet din alder, for få informationer på din profil eller andet.

Koster det penge at lave tips
Nej, det koster ikke penge at lave tips. Det er helt op til dig selv om du vil spille dit tip hos en bookmaker uden om ‘Navn’, men vi tager udelukkende udgangspunkt i din succesrate og din fiktive salary.

Hvor mange tips kan jeg lave
Det er muligt at lave op til 20 forskellige tips hver dag. Dette er uafhængigt af, om du spiller kuponer som singler eller kombinationsspil.

Min kamp er blevet aflyst
Aflyses din kamp på grund af dårligt vejr, uro på stadion eller andet, vil dit tip ændres til odds 1, og dit væddemål vil dermed betragtes som ugyldigt. Du hverken vinder eller taber på dit tip. Hvis en kamp udsættes, men spilles i samme uge (senest søndag) betragtes væddemålet som gyldigt. Hvis kampen udsættes fra en weekenddag til mandag grundet tv-dækning, vil væddemålet også holde.